www.arcticExpedition.fi
http://www.arcticExpedition.fi../../../../Arctic_Expedition.htmlshapeimage_4_link_0

Moon Runs Cannonball ‘Cannon’, our pure muscle long distance dog, kind, a very strong worker. REK1, EH

Cannon on pitkien matkojen kisaaja, jonka isä Nathan av Vargevass on Vargevass-kennelin parhaimpia johtajakoiria. Se on ystävällinen ja voimakas ja on aina innolla lähdössä. Riistaviettiä sillä ei ole ollenkaan. Rekikoirakisasta se on saanut REK1:n ja koiranäyttelystä Erittäin Hyvän. Silmät ovat terveet. Cannon syö eläimellisen reippaasti:)

--

Cannon is our long distance sled dog, who has raced in international races in Sweden, Norway and Russia.  His dad Nathan av Vargevass is quite a famous leader dog. Cannon is strong and friendly, always ready to go. From a sled dog race he has a REK1-qualification and from a dog show EH (very good). He seems to have a nonexistent hunter-instinct and drinks and eats super well. He has healthy eyes.Parents

Vanhemmat

Elegia on muutaman vuoden ajan ollut toinen pääjohtajakoiristamme. Sen taustalla on erinomaisia kisakoiria. Elegian isä on vanha sprinttijohtajamme Icesmile’s Kirima ‘Kiri’ ja äitinä monta pitkän matkan kisaa kisannut oma Moon Runs Tiaramme ‘Tiara. Elegian juoksuinto on omaa luokkaansa. Silmä ovat terveet ja ruoka- ja juontihaluja riittää:) Sillä on REK1 rekikoirien kisakokeesta ja SA-arvosana näyttelystä (Sertifikaatin arvoinen).

--

For a couple of years now Elegia has been the other one of of our main leader dogs. Her parents are our older leader dogs Icesmile’s Kirima ‘Kiri’ and mother Moon Runs Tiara ‘Tiara’. - Elegia’s willingness to run is just something else. Her eyes are checked healthy and she drinks and eats well. She has REK1-qualification from a sled dog race and SA (worth a Certificate) from a dog show.

Vetoava Elegia ‘Elegia’, our main leader in most of the races lately, kind, energetic runner. REK1, SA

Please click next>  below to see some more puppy pictures...